Opis
Ta odżywcza i nawilżająca emulsja pozwala przywrócić i utrzymać odpowiedni poziom nawilżenia.
Jej niesamowite właściwości nawilżające i odżywcze pochodzą z masła z fasoli mungo. Emulsja nawilża pomagając w walce z łuszczącą się, suchą skórą.
Z każdą kolejną aplikacją Twoja twarz staje się bardziej nawilżona i elastyczna.
Składniki pochodzenia roślinnego zapewniają poprawę elastyczności skóry. Właściwości masła shea oraz proteiny soi chronią przed utratą nawilżenia tworząc na skórze niewidzialny film jednocześnie nadając jej blasku i zdrowego wyglądu.
Sposób użycia: Nałóż odpowiednią ilość kremu na twarz i szyje, a następnie delikatnie wklep dla lepszego wchłonięcia.
Pojemność:130ml
Skład:Water, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Diisostearyl Malate, Niacinamide, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate SE, Pentylene Glycol, Dimethicone, Chondrus Crispus Extract, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Fragrance(Parfum), Laureth-23, Laureth-4, Isohexadecane, Xanthan Gum, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Microcrystalline Cellulose, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Adenosine, Bacillus Ferment, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Citric Acid, Disodium EDTA, Sorbitan Oleate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Cassia Alata Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Angelica Keiskei Leaf/Stem Extract, Glycine Soja (Soybean) Protein, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Polyglutamic Acid.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.